Denna kan få mej att gråta

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=f_JLkIOnq04

Jag har en hund.... Som på äldre dagar kom...

Jag har en hund.... Som på äldre dagar kommit ett bli en lömsk tjyv. Man kan inte lämna något ätbart framme om man utan hundar ska lämna hemmet sitt. Han har snott alla tänkbara sorters varor. I höstas satte han i sej ca 93 st rimadyl tabletter a 50 mg stycket. Det vart en tripp till vet. Så fick han en spruta, han kräktes å han kräktes å så kräktes han lite till. Han var bakis ända till dagen efter.... Men iaf nu har han gått för långt! Nu har han satt i sej en påse med mitt protein pulver, bantnings pulver mao. Just nu ligger han på rygg och sover sött.... 6,5 år gammal och en väl etablerad tjyv på äldre dar.


Någon har varit på rymmen i karby.... Beun...

2011-06-28_19_06 (MMS)

Någon har varit på rymmen i karby.... Beundransvärt att han inte kan stanna kvar där man lämnar honom. Nu hem poppa popcorn å dricka cola... Light hehe


Rätt åt dej!

Vad hade du väntat dej?
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13233283.ab

Jag tycker faktist inte ett dugg synd om denna kvinna.... Att säga att hon fick vad hon förtjänade kan tyckas lite morbit men fa alltså, jag tror jag håller mej till det ändå.

Hur kan man se det som en sport att plåga ett djur på det där viset???

Fy för säger jag bara!


Endel saker häver man inte ur sej via sms!

Endel saker häver man inte ur sej via sms!


Nu ska jag framkalla lite bilder :-)

2011-06-26_18_40 (MMS)

Nu ska jag framkalla lite bilder :-)


För er som önskar lite mer hetta i er Taco...

2011-06-26_13_42 (MMS)

För er som önskar lite mer hetta i er Tacos. Denna gör susen! Riktigt god är den med för den smakar inte som det vanliga tråkiga orginalet.


I väntans tider.... I dag ska vi ut och gå...

2011-06-26_11_44 (MMS)

I väntans tider.... I dag ska vi ut och gå på Nordrona hade jag tänkt, sen kanske man åker och tittar på lite cross åkning. Har inte bestämt mej ännu så vi får se. Plan ett är iaf att ta mej ut med hundarna och som jag sa det blir nordrona. I kväll ska jag eventuellt ta en prommis med Malin med, får se hur det blir. Nästa vecka ska vi skriva in oss på gymmet med, synd att jag måste betala för andra denna månad :-( så typiskt när man har annat in planerat för kosingen. Men så är det alltid! Det slår fan aldeig fel...


Jag har besök....

2011-06-25_19_57 (MMS)

Jag har besök....


....

....


Prommisen

2011-06-25_12_51 (MMS)

Frost är lika nyfiken som kalven :-) han lyckades kissa på el stängslet med och det vart lite livat. Fast han morrade precis som han vart arg och inte rädd. Nu mullrar det närmere å det blev lite kallt så nu vänder vi mot bilen..


Ute och går i skogen på LV3 hur nice som h...

2011-06-25_12_40 (MMS)

Ute och går i skogen på LV3 hur nice som helst fast det mullrar dovt i fjärran...


Mina ljusa jeans... 100 spänn på rean på h...

2011-06-24_13_48 (MMS)

Mina ljusa jeans... 100 spänn på rean på hm inte fy skam det heller. Hittade lite på den rean och det är ju rea överallt just nu.


Eftersom jag ingen familj i dag har att fi...

Eftersom jag ingen familj i dag har att fira midsommar med..... Så blir det i goa vänners sällskap :-) Det är inte fel de inte ska bli riktigt trevligt! Jag är redo men lär byta byxor hehe känner mej inte alls nöjd med det jag har på mej nu. Byxorna alltså det andra känns bra. Blir nog svart under del i stället för ljusblått. Känner mej lite seg men det går nog över när man väl kommit i väg :-)


Någon är lite sugen på mattes gotte :-)

2011-06-23_20_03 (MMS)

Någon är lite sugen på mattes gotte :-)


Nu är brödet klart och på spisen står min ...

2011-06-23_19_40 (MMS)

Nu är brödet klart och på spisen står min baskiska omelette :-) Hoppas den är god!


Det är mkt fashinerande hur man tänker när...

2011-06-23_13_42 (MMS)

Det är mkt fashinerande hur man tänker när man alltid lämnar sina skor så här haha


Ska bli spännande att se om man städar und...

2011-06-23_07_08 (MMS)

Ska bli spännande att se om man städar undan efter sig utan tillsägelse. Inte så nice att lämna över den långa helgen... Jag får bita mej i tungan hehe


Varför ska det vara så svårt att somna? Va...

Varför ska det vara så svårt att somna? Varför snurrar det alltid som mest när man lagt sej i sängen och känner sej döds trött? Det är så klart därför jag inte kan sova.... Det vet jag! Men hur kul är det att vara ensam så mycket som jag är. Tyvärr så verkar inte den personen som verkligen borde veta hur ensam jag känner mej, förstå. Men det är klart är man hård och fyrkantig ser man inte sånt kanske? Avsaknad att känna empati för en annan mänkiska... Aspergers kallas det för va? Ja ja inte så mkt att göra men orken tar slut om ingen förändring kommer ske. Tur man för dagbok så man vet hur det varit, lätt att glömma och förtränga annars. Nu hoppas jag på ett besök från John blund snart... Natt natt världen :-)


Väntan på mattes mamma :-)

2011-06-22_16_41 (MMS)

Väntan på mattes mamma :-)


Gud va man glömmer fort!!

Satt och tittade på lite bilder förut och kom över dessa, det är märkligt att man glömmer utav så fort men å andra sidan var det länge sen han var en sådan marodör. Det är inte speciellt svårt att lista ut vem den skyldige är när man har ett min spel som Frost *s*

Bilderna är i från när jag och hundarna bodde i huset, vid två olika tillfällen.

Tillfälle 1

Photobucket

Photobucket

Tillfälle 2

Photobucket

Photobucket

Han ser likadan ut nu om han har gjort något, men det är inte alltid man ser vad han gjort. I bland har han ju stulit något att äta utan att lämna några spår efter sej. Det allra jobbigaste han har gjort var att sno en burk med Rimadyl, en alldeles ny öppnad burk med endast 3 tabletter tagna. Han hade dragit i sej 93 st 50 mg tabletter. Det blev till Kvisthamra för att få en spruta och sen kräktes det så det stod härligt till. Det kanske var det han kom i håg när vi var där igår och han såg så moloken ut.

Hehe!

Nej nu blir det en sväng =)

Efter jobbet.....

Tänkte jag att jag skulle åka och handla, lite saker jag behöver för att kunna baka mitt foccacia bröd i morgon.
I dag tänkte jag slänga i hop lite kladdkakor, det får bli i muffins formar. Tyckte det var skit smidigt faktist och inget kladd alls hehe...

Nu vill jag bara att tiden ska svischa förbi så att man kan åka hem, jag är kapligt trött med till råga på allt. Jag får som feber känningar sent på kvällarna och så kommer huvudvärken från helvetet, inte i samma upplaga som förra veckan men ack så oskönt.

Kan väl tänkas att det är mkt som snurrar där uppe nu.... Ja menar en måste ju se till sej själv =)


Beställt böcker!

Efter som jag är ett fan av Dean Koontz så tänkte jag att det var dags att utvidga den lilla pocket samlingen med ett par nya böcker.
Jag har ju betat mej igenom Odd Thomas serien och det är verkligen några av de bästa böckerna jag läst, nu är jag ingen bok narkoman men dom är riktigt bra! Jag har läst flera böcker av honom och jag gillar hans sätt att skriva och handlingarna är alltid lite "mystiska".

Denna gång blev det de här två.




Jimmy Tock kommer till världen samma kväll som hans farfar lämnar den. Medan en våldsam storm rasar, tillbringar hans far Rudy långa timmar i korridorerna mellan förlossningsavdelningens väntrum och sin döende fars sjukbädd. Det är en underlig vaka som blir än underligare när Josef Tock plötsligt sätter sig käpprakt upp och talar sammanhängande för första och sista gången efter sin stroke.

Det han säger innan han dör är att hans sonsons liv kommer att innehålla fem fruktansvärda dagar, fem datum med hemska händelser som Jimmy behöver förbereda sig på. Det första ska ske under hans tjugonde år och det sista det år han fyller trettio.

Rudy avfärdar sin fars sista ord som en döende mans förvirrade prat. Men när han upptäcker att fadern också förutsåg sin sonsons födelse på minuten, hans exakta längd och vikt, och det faktum att Jimmy skulle födas med syndaktyli - den oförklarade missbildning där två eller flera fingrar eller tår är sammanvuxna - på sin vänstra fot, får den gamle mannens förutsägelser en obehaglig innebörd.

Vilka hemska händelser väntar Jimmy under dessa fem mörka dagar? Vilka mardrömmar kommer han att möta? Vilka utmaningar måste han anta? För vem Jimmy Tock är och vad han måste uträtta är ett mysterium lika farligt som förunderligt - en kamp mot en ondska så svart att endast de mest extraordinära själar kan skina igenom.




Edgler Foreman Vess hela varelse präglas av intensitet. När en tanke dyker upp i hans psykopatiska hjärna måste den förverkligas omedelbart på minuten. Som till exempel när han fick för sig att de båda servicemännen på bensinmacken skulle göra sig bra som lik. Ett par minuter senare var de ihjälskjutna. Hemma i källaren har han Ariel. Hon är 16 år och vacker som en porlinsdocka. En dag ska hon bli hans. För henne visar han polaroidbilder av sina offer, när han varit på utflykt med sin husbil. Chyna Shephard är den enda som vet om att Ariel finns och är i livet och att hon sitter inspärrad i Vess källare. Med livet som insats följer hon efter Vess efter hans bestialiska slakt av familjen Tempelton. Det blir ett dygn av outsäglig fasa och skräck.

Dean Koontz är skräckens mästare. I Psykopaten har han skapat en mördarkaraktär som bokstavligt talat får nackhåren att resa sig.
//

Så nu ska jag bara läsa klart min sista Odd bok men sen blir det någon av dessa två!


You dont just get trust.....

You dont just get trust..... You have to earn it... And when you have it take good care of it cuse you might loose it... In fakt Im sorry to say... You allready have.


Jag har fått en uppgift till midsommar :-)

Jag har fått en uppgift till midsommar :-) Jag ska baka mitt mumsiga bröd som tydligen är till belåtenhet hihi


I dag står det vaccination på schemat :-)

2011-06-21_15_58 (MMS)

I dag står det vaccination på schemat :-) för båda pojkarna.


Sovrummet i köket

2011-06-19_18_10 (MMS)

Sovrummet i köket... Hur ska detta sluta ;-)


Fixa sovrumms golvet... Tvätta gå ut å ät ...

2011-06-19_17_45 (MMS)

Fixa sovrumms golvet... Tvätta gå ut å ät med trevligt sällskap ;-) nice! Får vi se vart man ska sova sen då haha vilka ilands problem man har


Haha har hittat ett kul program ;-)

funny_photo_2011 (MMS)

Haha har hittat ett kul program ;-)


På måndag kör vi ;-)

2011-06-17_14_14 (MMS)

På måndag kör vi ;-)


Huvudvärken från helvetet!!

I natt har jag genomlidit huvudvärken från helvetet rent ut sagt, vilken pärs!
Inga tabletter hjälpte och de tabletter jag fått hann jag inte stoppa i mej eftersom de ska man ta så fort man känner av minsta lilla, har man kommit för långt fungerar dom inte? Ja eller jag vet inte det var läkaren som sa att jag måste ta dom när jag känner minsta lilla.
Jag skulle inte vilja påstå att jag lider av migrän, tycker det är så många som skyller på migrän i dag så jag väljer att kalla det huvudvärk från helvetet.

I dag verkar det fungera bra med Panodil forte och snart bara måste jag ta mej ut med mina stackars grabbar, ja eller stackars å stackars dom ligger ju fortfarande och snarkar i sitt rum.
Kl 13 ska jag vara hos sjukgymnasten också..... Fan varför ska man vara så dålig på att göra det dom ber en att göra?? Jag har fått stretch övningar och det har väl gått så där :/ är det övningar som är jobbiga så blir det lätt att man glömmer bort dom.

I dag har jag också skickat ett mail till Länsförsäkringar.... Det fanns lite saker att komplitera efter olyckan, så jobbigt att hålla på med men i dag tog jag tag i det och samlade i hop alla papper och fick i väg det där förbaskade mailet.

Den 4 Maj vart jag påkörd av en lastbil på E4:an norrgående på farten mellan KS och avfarten Hagaparken, jag fick mej en ordentlig resa. Låg i den högra filen och lastbilen i mitten, han bytte fil och tog mej ganska precis vid min sidospegel. Min bil vek sej runt hans, ja eller den snurra och la sej framför lastbilen med långsidan mot hans front. Sedan for jag vidare och smällde in i betong suggorna som skiljer den mötande trafiken, jag vart ståendes åt fel håll i den vänstra filen.
Allting gick som i slowmotion och jag kommer i håg att jag kollade i backspegeln på hundarna, jag såg dom luta sej för att parera. Men sedan small det ju men som tur var klara dom sej fint!
Jag slog i skallen i sidorutan och har fått problem med ryggen, inflammation som är jävulsk envis! Kan inte äta de läkemedel som tar bort inflammationen eftersom man har en mage från helvetet med. Haha! Men jag klara mej bra jag med med tanke på vad som hände, bilen gick tom att köra där i från. Men jag fick inte köra för polisen, dom körde mej till Hagaparken och dit kom min mamma och hennes man.

Jaja man har väl tur i oturen precis som med mkt annat, nu måste jag väcka boysen.

Kanske ska göra lite inlägg om de två sjukdomar jag haft med, mina lyckorus haha



C Ya!!

Undra va man ska äta till middag i dag då....

Undra va man ska äta till middag i dag då... Man har ju aldrig en aning om något visst, vilket rent ut sagt är jävligt frustrerande och för att inte säga irriterande. Är jag själv eller inte?!


På prommis

2011-06-15_19_36 (MMS)

På prommis


Jag har fått en gäst i sovrummet

2011-06-13_15_11 (MMS)

Jag har fått en gäst i sovrummet


Nachos extra starkt

2011-06-12_14_46 (MMS)

Nachos extra starkt


På kontrast å ska käka... Dricker vatten å...

2011-06-11_20_16 (MMS)

På kontrast å ska käka... Dricker vatten å någon dricker bestämt öl ;-)


Så där då var lägenheten avtorkad, dammsug...

2011-06-11_18_29 (MMS)

Så där då var lägenheten avtorkad, dammsugen och avskurad. Känns alltid så jäkla bra när det är över.... Nu är det bara badrummet som behöver sej en rejäl genomkörare.


Insomnia... Water for elephants tror jag d...

2011-06-05_23_37 (MMS)

Insomnia... Water for elephants tror jag den hette.. Den stängdes av illa kvickt för den verka inte så där super bra. Man kanske skulle sikta in sej på kalsong, linne och säng läge hehe :-)


Så här såg det ut när jag vart hemkörd.. S...

2011-06-04_13_52 (MMS)

Så här såg det ut när jag vart hemkörd.. Så jävla tröttsamt att leva efter någon annans tycke och smak.


Segt å drygt...

2011-06-02_07_02 (MMS)

Segt å drygt...


På väg hem. Känner mej riktigt less för ja...

2011-06-04_13_52 (MMS)

På väg hem. Känner mej riktigt less för jag vet aldrig vad som skall ske... Det är ju någon som tagit på sej ansvaret att alltid bestämma.


Frost med sina tjejor :-)

2011-06-01_13_00 (MMS)

Frost med sina tjejor :-)


Så Typiskt att man inte kan sova länge när...

2011-06-02_07_02 (MMS)

Så Typiskt att man inte kan sova länge när man kan....


Det är himla gotte

2011-06-01_11_16 (MMS)

Det är himla gotte


Jag har funderat på....

Vad jag ska ta å hitta på nu när jag är ledig, jag har bla tänkt att jag ska göra en mummsig Paella. Det är ju hur gott som helst!!


Sen funderar jag även på om jag ska kuska i väg och hälsa på en gammal kollega, det var typ riktigt länge sedan vi sågs. Det skulle vara kul att se hur hon har det nu med stor gård och allt, hästar och hundar ja å säkert en massa andra djur med kan jag tänka mej.
Ska nog banne mej ta och ringa henne i kväll, hon har ringt men jag har missat och sen är man ju dement så man glömmer ju att ringa upp.

Torsdagen är jag iaf uppbokad och på fredag fyller mammas man år så då ska han firas, det måste man ju vara med på så klart.
I dag ska jag rensa och slänga sopor tänkte jag, det ska ju stå en conteiner på gården tills i morgon så bara till att passa på. Det finns lite granna att slänge det vet jag =)
Jag ska Måla lite med tänkte jag, en hylla som behöver få färg på sej. Gillar inte när dom är i rent trä bläää...


RSS 2.0